ProductenOver onsNieuwsVerkooppuntenContact
Follow us
Link naar ons facebook profielLink naar ons instagram profiel

Alle kleuren en structuren van de make-up zijn door onze visagisten van PUNE met zorg samengesteld, dit in samenwerking met gerenommeerde fabrikanten uit Italië. Een assortiment dat altijd sterke basics en essentials heeft, dierproef- en parabenenvrij is en meegaat met tijd en trend.

Goed gesoigneerd voelt men zich gelukkig en begeert. Soigneren is meer dan 'mooi-maken'. So let's make-up and kiss.

Begin 2018 kwam een team van ambitieuze én creatieve Maastrichtenaren bij elkaar. Samengebracht door Fabiënne Perot die al jaren als professioneel visagiste werkt. Zij wilde een make-uplijn die compleet, maar toch overzichtelijk is. Makkelijk om te gebruiken door iedereen, een kleurenpallet met een Maastrichts gevoel en make-up die alleen bij de professional te verkrijgen is. Een lijn die stijlvol is en waar de make-up liefhebber van vandaag zich mee kan associëren.

PUNE staat voor Maastrichtse ‘kus’ en is ontstaan uit een unieke samensmelting van topvisagisten met een gepassioneerd creatief team. De liefde voor het Maastrichtse soigneren is de gezamenlijke ambitie. Jezelf het beste gunnen, er alles aan doen om te stralen, have fun and be happy.

I'd like to make
a statement

Meet the team

Valerie
Celine
Fleur
Nomie
Caroline
Stéphanie
Nancy
Monique
Ophélie
Fabienne
Rylana
Davina
Ellen
Roger
Ellis
Janine